Amore

Eat Love

Eat Love da's Amore en Dolce Vita

In 2009 richtte Valentina Gatti Eat Love Pizza op met een missie.

‘We support a short food supply chain, local organic farmers and real producers.’

Eat Love steunt de korte keten, lokale bio-boeren en bezielde producenten met een oog voor kwaliteit en een hart voor de natuur. Het ritme van de seizoenen, maar ook traditionele ambachten bepalen het menu in Eat Love Pizza.

Le Monde des Mille Couleurs
Sinds mensenheugenis bezorgt Dries van bioboerderij Le Monde des Mille Couleurs Eat Love kraakverse seizoensgroenten, kruiden en eetbare bloemen. Ook het appelsap van oude appelrassen komt van deze boerderij.

Molens van Oudenaarde
Bij de Molens van Oudenaarde zorgen Johan en Aurélie al jarenlang voor de basis van de Eat Love-pizza. Zij malen tarwekorrels tot de bloem die we gebruiken voor de flinterdunne, knapperige pizzabodem.

Schapenmelkerij De Bosschelle
Laurens en zijn team draaien eigenhandig het stracciatella- of vanille-ijs voor de dessertjes bij Eat Love. Ook fetakaas en lamsvlees komen rechtstreeks van deze lokale schapenboerderij.

We zijn dankbaar om die pareltjes met jullie te mogen delen. Wie zich bewust is van die toverkracht, wordt door tanto Amore en dolce vita gevoed. Benvenuti!